Clubrijders

Tijdens de in gebruikname van de tijdwaarneming op 21 september 2017 hebben een aantal clubrijders een flying one lap geskeelerd en hun 1e tijd neergezet. 

We vonden het leuk om voor de clubrijders hun snelste tijden bij te houden, elk een eigen pagina met een eigen pose-foto. De 1e tijden gemeten op 21 september 2017 met de nieuwe tijdwaarneming zijn nu de tijden van een onelap van 273m om te verbeteren...

Van clubrijders die nog geen gemeten tijd hebben gereden met de nieuwe tijdwaarneming op de skeelerbaan krijgen het komende seizoen natuurlijk de kans om hun beste tijd neer te zetten.

 

andrea fotografie

Foto's door Andrea van der Burg

Pagina 1 van 46

Lees over de drijfveren van onze trainers

 • Damara Pit
  Damara Pit

  "Samen lekker sportief bezig kunnen zijn..."

   

  Naam, persoonlijke gegevens:


  Mijn naam is Damara Pit en ik woon in Nijeveen. En ik ben getrouwd met Arjan. Ik werk parttime als doktersassistente op de polikliniek dermatologie van het Diaconessenziekenhuis in Meppel.

   


  Hoe heb je kennis gemaakt met onze club?


  Ongeveer in 2011 ben ik via via in aanraking gekomen met de skeelerclub. Voorzichtig ben ik toen begonnen met skeeleren en al snel was ik enthousiast. En vanaf die tijd rijd ik mijn rondjes op de skeelerbaan. Ook onze oudste dochters Emma en Lieke zijn inmiddels regelmatig op de skeelerbaan te vinden.


  Waarom ben je trainer?


  Sinds 2015 geef ik training. Ik hoop dat de kinderen vooral met veel plezier naar de skeelerbaan komen en dat we samen lekker sportief bezig kunnen zijn!

  Lees meer...

©2019 IJs- en skeelerclub Nijeveen