Clubrijders

Tijdens de in gebruikname van de tijdwaarneming op 21 september 2017 hebben een aantal clubrijders een flying one lap geskeelerd en hun 1e tijd neergezet. 

We vonden het leuk om voor de clubrijders hun snelste tijden bij te houden, elk een eigen pagina met een eigen pose-foto. De 1e tijden gemeten op 21 september 2017 met de nieuwe tijdwaarneming zijn nu de tijden van een onelap van 273m om te verbeteren...

Van clubrijders die nog geen gemeten tijd hebben gereden met de nieuwe tijdwaarneming op de skeelerbaan krijgen het komende seizoen natuurlijk de kans om hun beste tijd neer te zetten.

 

andrea fotografie

Foto's door Andrea van der Burg

Pagina 1 van 46

Lees over de drijfveren van onze trainers

 • Rosalien Zandwijk
  Rosalien Zandwijk

  "Het begon met een aantal leuke proeflessen..."

   

  Naam, persoonlijke gegevens:

   

  Ik ben Rosalien Zandwijk. Geboren op 04-03-1996. Ik woon al mijn hele leven lang op de Nijeveense Bovenboer. Ik doe de opleiding Toegepaste Biologie in Almere.

   

  Hoe heb je kennis gemaakt met onze club? 

   

  Sinds Nijeveen een skeelerbaan heeft zit ik al bij de skeelerclub. Het begon met een aantal leuke proeflessen, waardoor ik al gauw bij de club bleef hangen.

   

  Waarom ben je trainer? 

  Zelf vind ik het heel leuk om kinderen wat te leren. Zo vind ik het leuk om te zien dat ze eerst nog helemaal niet kunnen skeeleren en dat ze na een paar jaar al wedstrijden rijden. Ook heb ik de trainerscursus bij de KNSB gedaan, waar ik dan ook mijn trainers opleiding heb gehaald.Ik geef nu al sinds 2010 trainen en dat vind ik heel erg leuk.

  Lees meer...

©2018 IJs- en skeelerclub Nijeveen