Rosalien Zandwijk

"Het begon met een aantal leuke proeflessen..."

 

Naam, persoonlijke gegevens:

 

Ik ben Rosalien Zandwijk. Geboren op 04-03-1996. Ik woon al mijn hele leven lang op de Nijeveense Bovenboer. Ik doe de opleiding Toegepaste Biologie in Almere.

 

Hoe heb je kennis gemaakt met onze club? 

 

Sinds Nijeveen een skeelerbaan heeft zit ik al bij de skeelerclub. Het begon met een aantal leuke proeflessen, waardoor ik al gauw bij de club bleef hangen.

 

Waarom ben je trainer? 

Zelf vind ik het heel leuk om kinderen wat te leren. Zo vind ik het leuk om te zien dat ze eerst nog helemaal niet kunnen skeeleren en dat ze na een paar jaar al wedstrijden rijden. Ook heb ik de trainerscursus bij de KNSB gedaan, waar ik dan ook mijn trainers opleiding heb gehaald.Ik geef nu al sinds 2010 trainen en dat vind ik heel erg leuk.

 

Welke groep train je en wat is je doelstelling van je training? 

 

Ik train de trainingsgroepen 2 en 4. Ik vind het belangrijk dat de kinderen die bij mij de training volgen het leuk vinden en naar hun zin hebben. En dat ze er ook wat van leren, zodat ze het volgende jaar een groep hoger kunnen. 

Hobby's?

 


Mijn hobby’s zijn: Skeeleren, mountainbiken, leuke dingen doen met vrienden en vriendinnen en helpen op de boerderij die wij thuis hebben.

Meer in deze categorie: « Riette Smit Ruurd Dijkstra »

©2019 IJs- en skeelerclub Nijeveen