dinsdag, 18 september 2018 22:32

Grote clubactie

Opbrengst voor de club

De "Grote Clubactie" is een landelijke loterij die al meer dan 40 jaar het verenigingsleven in Nederland ondersteunt. We sparen dit jaar voor ‘verharding’ rondom onze skeelerbaan. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas.We kunnen het geld goed gebruiken en rekenen dan ook op de hulp van onze (jeugd)leden. Veel succes met de verkoop!


Online actiepagina

Wij hebben een eigen online actiepagina: http://clubactie.nl/actie/SkeelerclubNijeveen1 . Komt er niemand bij u aan de deur dan kunt u via deze website ook loten bestellen. Misschien ook een leuk idee om deze te mailen naar vrienden en bekenden die niet direct in de buurt wonen? Kunnen zij ons ook steunen!


Superloten

Ook willen we graag zogenaamde SuperLoten verkopen. Deze worden veelal verkocht aan bedrijven of ondernemers die op die manier in 1x 50 loten kopen. Wanneer je iemand weet die dat zou willen, kun je dat per mail doorgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De club regelt het dan verder.

Meer in deze categorie: « Berlijn Jaarvergadering 2018 »

©2019 IJs- en skeelerclub Nijeveen