Print deze pagina
zondag, 28 januari 2018 11:17

Wij doen mee met de RaboClubkasCampagne!

Wij doen mee met de RaboClubkasCampagne!

Laat je clubhart spreken en help mee om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!!

 

Wat levert het ons op?

Ons doel is om een asfaltbaan aan te leggen, die om de skeelerpiste heen loopt. Een extra baan om in te rijden, meer ruimte te krijgen voor bepaalde oefeningen en tenten bij wedstrijden, en wellicht de mogelijkheid om bij lichte vorst veel eerder te kunnen schaatsen.

Wie weet kunnen wij zo de 1e marathon op natuurijs organiseren!!

De rabobank verdeelt € 100.000,- euro onder alle clubs die meedoen binnen Meppel/Steenwijkerland/Staphorst. Hoe meer stemmen hoe meer geld je uiteindelijk krijgt! Als sponsorcommissie kunnen wij dit niet alleen dus wij vragen jullie hulp! Wij rekenen op jullie, laat je clubhart spreken!

Hoe werkt het?

Iedereen die lid is van de Rabobank Meppel/Steenwijkerland/Staphorst (Rabobank MSS) mag stemmen tijdens deze campagne. Ieder lid krijgt maximaal 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan één en dezelfde club/vereniging geven. Je kunt alleen lid zijn van de Rabobank als je daar ook klant bent.

Wij hopen dat iedereen die klant is bij de rabobank daar ook lid is of wil worden, zodat je straks in de campagne ook mag stemmen.

Vanaf 12 jaar kun je lid zijn van de Rabobank. Dit kost niets, en brengt geen verplichting met zich mee. Lid worden gaat heel eenvoudig via : https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=voorbeeldbank

Als je lid wordt voor 1 februari 2018 hebben wij de garantie van de Rabobank dat je ook mee mag stemmen. Wordt je na 1 februari pas lid, dan is dat onzeker.

Wanneer je dan lid bent, krijg je per mail een code waarmee je kunt gaan stemmen. Stemmen kan dan tussen 15 en 31 maart.

Wat kun je nog meer doen om te helpen?

Vraag je ouders, familie, vrienden en buren of zij al lid zijn van de Rabobank MSS. Als ze dat nog niet zijn, vraag dan of ze lid willen worden voor 1 februari. Wanneer ze dan lid zijn, vraag of ze ook op ons willen stemmen!

Wij gaan hiervoor ook campagne voeren en hopen dat jullie onze campagne ook willen verspreiden, delen en liken op Social Media!

Iedereen alvast heel erg bedankt voor je inzet!

Sponsorcommissie IJs-en Skeelerclub Nijeveen